Over de Slaapclub

Achter De Slaapclub zit Anouk Berenschot. Anouk is zelf moeder van twee dochters, opgeleid als gedragswetenschapper en orthopedagoog, en gespecialiseerd in slaap. De Slaapclub heeft dus niet alleen veel kennis over slaap, maar ook over andere ontwikkelingsgebieden van kinderen. Dit is van enorme meerwaarde in het verbeteren van slaap.

Hoe?

De manieren van aanleren om goed te slapen verschillen per professional. Er zijn grofweg twee uitersten in methoden: laten huilen, en 24/7 ter beschikking staan van je kind. Bij De Slaapclub hanteren we een aanpak die hier tussenin ligt: met liefde je kind leren zelfstandig te gaan slapen. Dit geeft rust voor je kind en rust voor jullie als ouder, zonder een vervelend gevoel aan hulp over te houden. 

Ook kijken we naar het kind als geheel, want wij geloven er in dat je dan een optimaal effect kan behalen.

Over de Slaapclub

Anouk de Slaapclub

Wat kan ik verwachten?

Voor 93% van de 1500+ ouders die je voor zijn gegaan heeft het slaapprogramma meer slaap binnen 2 weken betekent. En die 7% met pech?

Daar bleek vaak toch een onvoorziene medische oorzaak de reden te zijn óf hebben ouders besloten de gegeven adviezen niet op te volgen.

93% succes

93% van onze klanten zet serieuze stappen met slapen.

1500 + klanten

Meer dan 1500+ tevreden klanten volgden onze trainingen

Cijfer 9,2

Gemiddeld geven klanten de Slaapclub een score van 9,2.