Gratis webinar

Slaapt je kind slecht? Zo los je het op!

  • Begint jouw kind de dag om 5 uur?
  • Komt jouw kind ‘s avonds elke keer uit bed?
  • Slapen jullie samen om nog íets rust te krijgen?
  • Moet je ‘s nachts 10 keer heen en weer van jouw bed naar dat van jouw kind?
  • Of lukt het maar niet om de dutjes te verlengen?

Ben je kapot en wil je nu eindelijk eens goed slapen?

Dan is mijn gratis webinar echt iets voor jou. Want na het helpen van heel veel ouders is voor mij één ding heel duidelijk: je kan dit oplossen! 

Als moeder heb ik regelmatig gestrest in bed gelegen met 1 oog open, wachtend op het moment dat mijn kind wakker werd. Pff, wat een uitputtingslag is dat!

Dat is waarom ik mij volledig gespecialiseerd heb in slaap en een gratis webinar heb ontwikkeld waarin ik je precies uitleg waarom jouw kind moeite heeft met slapen, welke factoren kinderen lekker laten slapen en welke hulp er is als een steuntje in de rug welkom is.

Zodat je voor eens en altijd de onderlinge strijd rondom slapen kunt staken en jij weer volledig opgeladen aan de dag begint.

De webinar is voor ouders van kinderen van 4 maanden tot en met 12 jaar. Is jouw kind jonger? Kijk dan voor een passend aanbod op: www.deslaapclub.nl/newborncursus.

Ik heb veel gezocht naar de beste dag en tijd die voor alle ouders goed uitkomt. Een uur waarin elke ouder tijd heeft om even rustig te zitten en te luisteren om zo slaap te verbeteren.

Voel je ‘m aankomen? Dat uur blijkt niet te bestaan. En omdat ik wil dat elke ouder de kans heeft om aan te sluiten heb ik een automated webinar gemaakt die je op meerdere momenten kan volgen 🙌🏻

Aan het einde is een vragenronde vol tips, en tijdens de webinar is een moderator aanwezig die helpt bij het zoveel mogelijk beantwoorden van de vragen in de chat die nog niet in de vragenronde besproken worden.

Er is een beperkt aantal plekken, dus reserveer hieronder snel jouw plek voor het webinar!

Fijne dag!

Groetjes,
Anouk