Een betere nachtrust voor je kind(eren). jou en je partner. het hele huis. Dat zou toch heerlijk zijn?

Ontdek hoe je in 2 weken meer slaap kan bereiken.

Een kort lontje thuis. Opzien tegen de nacht. Niet kunnen concentreren op het werk en geen energie voor een sociaal leven. Je bent niet de enige! 1 op de 4 kinderen heeft een slaapprobleem. Wat klinkt dat zwaar he? Maar eerlijk, niet goed slapen is ook pittig. Het heeft een flinke invloed op jouw gezondheid en dat van jouw kind, en een grote impact op het genieten van elke dag. Voor jou, en voor het hele gezin.

Het goede nieuws? Slapen kan je leren

Uitgerust opstaan. Energie voor alles wat je die dag wilt ondernemen. Dat is wat slaapcoaching jou en jouw gezin oplevert.

De oplossing is binnen bereik als:

 • Jouw kind s’nachts met regelmaat wakker wordt
 • Jouw kind vaak uit bed komt of moeite heeft met in slaap komen
 • Jullie samen slapen en je dit graag wilt stoppen
 • Jouw kind s’ochtends erg vroeg wakker wordt
 • Dutjes nog niet zo lekker verlopen

En als jouw kind een leeftijd heeft van tussen de 4 maanden en 12 jaar.

Wat zijn wij blij dat wij deze stap hebben durven zetten. Het lijkt nogal wat, iemand laten mee kijken met jouw routines en het probleem gaan aanpakken. Maar wat zijn wij na deze 2 weken mega tevreden, trots en blij.
Onze zoon kon niet zelfstandig inslapen en werd vaak om half 5 wakker, klaar om de dag te beginnen. Met de tips van Anouk hebben we nu een ontzettend trotse baby die zelf in slaap valt en weet wat hij moet doen als hij wakker wordt.

Onze complimenten gaan dan ook uit naar Anouk, want wat een fijne vrouw is dat! Geen moment hebben wij ons ongemakkelijk gevoeld, we konden alle vragen stellen en overal kregen we een duidelijk en uitgebreid antwoord op.
Anouk, echt mega bedankt. We zijn trots, blij en weer wat uitgeruster!

Lisanne & BramOuders van Duuk (5 maanden)
 • Hoofdpijn
 • Stress rond slaapmomenten
 • Niet de gezelligste versie van jezelf zijn
 • Weinig vrije tijd
 • Moe de dag beginnen

Allemaal hele logische gevolgen van een niet lekker slapend kind.

Maar gelukkig kan dat anders…

Na met 100+ kinderen gewerkt te hebben is dit wat ik ontdekt heb:

Er zijn 4 sleutels tot een lekker slapend kind.

 1. Een passend slaapschema, precies afgestemd op jouw kind. Want elk kind heeft een andere slaapbehoefte
 2. Optimale slaapomstandigheden. Die maken het (weer) in slaap vallen een stuk makkelijker
 3. Het doorbreken van ingesleten slaappatronen. Hierdoor heeft jouw kind niet langer hulp om (weer) in slaap te vallen. Jouw kind leert om zelfstandig in slaap te vallen met een slaapmethode die helemaal op jullie situatie aansluit
 4. Een steuntje in de rug waardoor jullie nu voor eens en altijd beter gaan slapen

Ontdek dat het echt anders kan

351

Uitgeruste ouders

873

Bespaarde liters koffie

184

Blije kids

Ik ben Anouk, orthopedagoog en moeder van 2 prachtige dochters

Als orthopedagoog heb ik in 8 jaar heel veel geleerd over ontwikkeling en slaap: waarom is slapen nou zo ontzettend lastig? En belangrijker nog: hoe kan je zorgen dat kinderen meer en beter slapen?
Nadat ik als moeder in bed met een snel kloppend hard en altijd één ogen open heb gemerkt hoe mega grote invloed niet voldoende slapen op je leven heeft ben ik mij volledig op slaap gaan specialiseren. Zodat slaap voor iedereen haalbaar is. En sinds ik dat ben gaan doen heb ik geleerd dat heerlijke nachten, uitgerust opstaan en goede dutjes voor iedereen haalbaar zijn. Echt.
Alles wat ik geleerd en ontdekt heb zet ik nu met slaapcoaching in om jou en jouw kind beter te laten slapen.

Heb je je wel eens afgevraagd waarom het maar niet lukt?

Dat snap ik. Het antwoord is eigenlijk simpel: omdat elk kind anders is. Die eindeloze berg aan informatie op internet, in boeken, podcasts en (on)gevraagde adviezen zijn niet op jouw kind afgestemd. En dat is precies waarom dat niet gewerkt heeft. Dit is ook gelijk waarom slaapcoaching wél werkt.

Waarom De Slaapclub?

Ja, er zijn meerdere slaapprofessionals in Nederland. Gelukkig maar! Want veel kinderen (en dus ouders) dealen met uitdagingen rond slapen. Er zijn 2 grote verschillen tussen De Slaapclub als orthopedagogische praktijk en andere slaapcoaches. Het is helemaal aan jou wat het beste bij jullie past.

Kennis

Orthopedagoog EN slaapcoach

De Slaapclub kenmerkt zich door kennis. Achter De Slaapclub zit een orthopedagoog, en niet alleen een slaapcoach. En dat is van onschatbare waarde. Met 6,5 jaar aan opleidingen en 8 jaar ervaring weet ik precies hoe slaap werkt en hoe je dit op een effectieve manier kan verbeteren. En dat merk je. Want pas als je echt begrijpt waarom iets niet lukt, weet je wat je moet doen om het op te lossen.

Aanpak

Liefdevol maar efficiënt

De manieren van aanleren om goed te slapen verschillen per professional. Er zijn grofweg twee uitersten in methoden: laten huilen, en 24/7 ter beschikking staan van je kind. Bij De Slaapclub hanteren we een methode die hier tussenin ligt: met liefde je kind leren zelfstandig te gaan slapen. Dit geeft rust voor je kind en rust voor jullie als ouder, zonder een vervelend gevoel aan slaapcoaching over te houden.

Dit is wat andere ouders hier over zeggen:

Vanaf zijn geboorte sliep onze zoon Hartog onrustig. Hij was vaak wakker, huilde veel en was overstuur. We hebben als jonge ouders veel geprobeerd maar niets leek te helpen. Uiteindelijk belandde de kleine weer tussen ons in, in ons bed.
Bij toeval kwam de Slaapclub in ons leven. Anouk heeft met zorg naar onze situatie en wensen geluisterd. Aan de hand daarvan ontvingen wij een slaapplan specifiek voor onze situatie.
De eerste nachten waren pittig. Maar dankzij het concrete plan en de aansturing van Anouk kwamen we daar doorheen.
We kunnen het nog haast niet geloven want Hartog slaapt de nachten door in zijn eigen bedje.
We slapen weer als roosjes! Anouk, duizend maal dank.

Aukje & GerritOuders van Hartog (10 maanden)

Door de tips uit het slaapplan van Anouk konden we wat afstand nemen van onze situatie en opnieuw veranderingen inbrengen om onze dochter een beter dag/nachtritme te geven. Het blijft zoeken maar ook dan staat Anouk open voor een luisterend oor en nieuwe inzichten. Al met al heel helpend geweest voor onze gemoedstoestand en die van onze dochter betreft het slapen

Hadassa & SvenOuders van Nike (3 jaar)

Lin kwam telkens uit bed. Ik werd er gek van. Wij sliepen als ouders al jaren om en om bij haar op de kamer, of ze sliep bij ons in bed. Niets hielp. Uiteindelijk hebben wij gekozen voor hulp. De Slaapclub heeft ervoor gezorgd dat Lin binnen 3 nachten op haar kamer sliep. Helemaal alleen, en zonder veel tranen. Wij zijn zo blij dat wij ons eigen bed en onze nachtrust weer terug te hebben

MoniqueMoeder van Lin (6 jaar)

Past dit bij jou?

Hoe het werkt

“Het aanmelden is heel eenvoudig. Je kiest een pakket en je vult na betaling het intakeformulier in.”

 • Dat heerlijke, zorgeloze gevoel tussen 19.00 en 21.00
 • Dat gevoel dat de vrije tijd en rust om je heen nadert omdat het werk klaar is en jouw kind lekker naar bed gaat
 • Dat je gewoon relaxed op de bank kan zitten, sporten, met vrienden op pad gaan
 • Bijkomen en uitrusten, zodat je volop kan genieten van vrije tijd én het gezinsleven

Wanneer was dat voor het laatst?

Hoog tijd om dat heerlijke gevoel weer terug te krijgen.

Net als deze ouders die jou voor zijn gegaan:

“Allereerst, jeetje. Wij zijn echt zo blij dat wij contact met jou hebben opgenomen toentertijd. Iedere week staan we er zeker 1x bij stil dat het IEDERE EURO waard is geweest, dat we ons niet hadden kunnen voorstellen dat we onze zoon in bed legden en gewoon naar beneden zouden kunnen gaan. Mijn hemel, wat is dit voor ons fijn. Wij staan eindelijk weer uitgerust op 's ochtends.”

“Yes! Sinds 2 weken slapen we allemaal in ons eigen bed. De HELE nacht. Dank! Dank! Dank!".

"We hadden nogal wat twijfel voor we aan slaapcoaching, maar wat zijn wij blij dat we het aangedurfd hebben. Eindelijk weer tijd voor mezelf en voor elkaar als partners. Wat zijn we daar blij mee!"

Wist je dat slaapcoaching gemiddeld €450 kost?

Niet zo gek. Want vaak komt er dan iemand bij je langs om te horen wat er aan de hand is en staat vervolgens 3 weken stand-by voor ouders. Dat kost natuurlijk mega veel tijd, en kost jou daarom zo'n €450.

Om slaap voor iedereen toegankelijk te kunnen maken ben ik op zoek gegaan naar een manier om ouders efficiënter te kunnen helpen. Want hoe efficiënter; hoe lager de prijs. En dat is gelukt in de vorm van Pakket Efficiënt.
Je krijgt ook dan alles wat je nodig hebt als ouder, maar alles digitaal en jij kiest hoeveel ondersteuning je wilt.

Efficiënter, en dus een stuk goedkoper.

Niet meer worstelen rond bedtijd, geen uitputtende nachten meer en de dag veel te vroeg beginnen.

Krijg weer meer slaap, meer vrije tijd en een uitgeruster leven. Maar dan zo betaalbaar mogelijk.

De keuze is aan jou

Efficiënt€100 korting

187 i.p.v. €287

Eenmalig
 • €100 korting met de kortingscode GAAP op:
 • Online intake
 • Persoonlijk slaapplan op maat
 • Vragenronde wanneer het jou uitkomt waarin je terecht kan met al je vragen
Bestellen

Slaapcoaching werkt het best 1 op 1. En dat kost tijd. Om die reden kiest De Slaapclub ervoor om niet meer dan 10 kinderen tegelijk te helpen. Zo heb ik altijd voldoende tijd om voor jou klaar te staan.

Reserveer hier jouw plek voor meer slaap