Back on track

Ouders die eerder aan slaap hebben gewerkt, hebben soms na een tijdje weer een slaapvraag. Niet gek, want niets is zo veranderlijk als een mens.

Vaak is het niet nodig om weer helemaal opnieuw te beginnen, maar kunnen wat aanpassingen al voldoende zijn. En dat doen we met 2 stappen:

  1. Je krijgt toegang tot het digitale slaapprogramma voor de leeftijd die jouw kind nu heeft. Daarin leer je bijv. welk slaapschema nu het beste past, hoe je het beste kan reageren op wakker worden, en veel meer leeftijdsspecifieke tips.
  2. Bij het programma krijg je ook toegang tot vraagmomenten via WhatsApp, 6 maanden lang. Zo denk ik weer even met je mee en krijg je aanvullend advies.

 

De combinatie van up-to-date info én mogelijkheid tot het stellen van vragen achter de hand te hebben werkt vaak heel erg fijn om snel die heerlijke slaapmomenten weer terug te krijgen.

 

Belangrijk: vergeet kortingscode OUDERS niet te gebruiken in het winkelmandje. Die is speciaal voor jou omdat jij al eerder klant bent geweest. Met deze code krijg je 70% korting.

Ik wil je vragen deze code niet met andere ouders te delen die nog niet eerder klant zijn geweest. Deze code is echt alleen voor jou.

Vind hieronder het slaapprogramma voor jouw kind